بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانماشين آلات و تجهيزات

تحلیل تکنیکال بسویچ

شرکت پارس سویچ

تحلیل تکنیکال نماد بسویچ

تحلیل تکنیکال نماد بسویچ

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت پارس سویچ
نماد بسویچ
سال تاسیس 1352
سال عرضه اولیه بهمن ماه 1381
موضوع فعالیت ماشین آلات و تجهیزات
محصول شرکت محصولات فشار متوسط و قوی
مواد اولیه شرکت  مواد اوليه و قطعات کليد و سکسونرهاي فشار متوسط و قوي
عوامل موثر بر نرخ فروش  تصمیمات هیئت مدیره
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت افزایش نرخ دلار باعث افزایش غیر مستقیم هزینه ها و بهای تمام شده محصولات شرکت میشود
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده شخص حقیقی 47 درصد / سهام عدالت روش غیر مستقیم 28 درصد / سهام عدالت روش مستقیم 17 درصد
تاریخچه نماد بسویچ (شرکت پارس سویچ)

در سال ۱۳۵۲ مطالعات خود را جهت به اجرا درآوردن طرح توسعه صنعت برق و لزوم ایجاد شبکه های وسیع برق‌رسانی در کشور آغاز و در سال ۱۳۵۵ با مشارکت شرکت آلستوم فرانسه و سهامداران خصوصی شرکت پارس سویچ تاسیس شد.

در تیر ماه سال ۱۳۵۵ در اداره ثبت شرکتهای استان تهران به ثبت رسید. موضوع اصلی اساسنامه شرکت ساخت، مونتاژ و فروش پست و لوازم برق فشار قوی، متوسط، ضعیف و سایر محصولات وابسته می‌باشد.

توسعه صنعت برق و لزوم ایجاد شبکه های وسیع برق‌رسانی در کشور ضرورت تأمین کلیدهای قدرت را توجیه می نمود و از آنجا که واردات بی رویه انواع کلیدهای قدرت و لزوم تامین قطعات یدکی آنها مشکلات زیادی ایجاد می کرد طرح ایجاد یک واحد تولیدی کلید های فشار متوسط و فشار قوی مورد توجه مسئولین قرار گرفت .

در نتیجه شرکت ساتکاب از سال ۱۳۵۲ مطالعات خود را جهت به اجرا درآوردن این طرح آغاز و در سال ۱۳۵۵ با مشارکت شرکت آلستوم فرانسه و سهامداران خصوصی شرکت پارس سوئیچ تاسیس گردید.

شرکت در تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۷۱ در اداره ثبت شرکت های استان زنجان به ثبت رسید و در تاريخ 1381/11/12 در بورس اوراق بهادار تهران پذيرفته شده است.

موضوع فعالیت بسویچ

اين شركت در صنعت برق فعاليت مي كند و در گروه ماشين آلات و دستگاه هاي برقي سازمان بورس و اوراق بهادار و با نماد بسويچ طبقه بندي شده است عمده توليد شركت در زمينه كليد و سكسيونرهاي فشار قوي و متوسط ميباشد.

محصولات توليدي اين شركت به صورت انحصاري و در داخل كشور بي رقيب مي باشد تنها رقباي اين شركت، شركت هاي پيمانكاري مي باشند.

كه محصولات را به صورت واردات به كشور منتقل مي نمايد. موضوع فعالیت ساخت و مونتاژ و فروش پست و لوازم برق فشار قوی، متوسط، ضعیف و سایر محصولات وابسته است.

ریسک‌ها

  • ریسک قیمت نهاده های تولید
  • ریسک سایر قیمت ها
  • ریسک مدیریت نقدینگی
  • مدیریت ریسک اعتباری

برنامه های آتی بسویچ

  • افزایش سرمایه شرکت از محل سود تقسیم نشده و سود نباشته
  • افزایش سرمایه فرعی زنگان پارس
  • ایجاد شهرک صنعتی تخصصی با پیش بینی 50 واحد تولیدی
  • توسعه انواع محصولات کلید های MV

عوامل موثر بر فروش سهم بسویچ 

  • افزایش مستمر بهره‌وری توسعه منابع کمی و کیفی انسانی تمرکز به آموزش موثر و تامین نیاز بازار با امکانات موجود
  • مطالعه تازه های بازار و توسعه انواع کلید های خلف برای پوشش سه برابری بازار
  • نوسازی مستمر و جدی تجهیزات و ماشین آلات تولید و توجه به تکنولوژی های جدید
  • توجه به آسیب ها و تهدیدهای احتمالی ناشی از واردات و انجام اقدامات برای استمرار خطوط تولید و یافتن راه حل ها و منابع جایگزین

محصولات سهم بسویچ 

  1. محصولات فشار متوسط و فشار قوی

تاثیر قیمت دلار بر سودآوری و هزینه های بسویچ 

 شرکت معاملاتی را به عرض انجام می دهد که ریسک ناشی از آن تابعی از شرایط خاص اقتصادی و سیاسی بوده و از این بابت در معرض آسیب پذیری از نوسانات نرخ ارز قرار دارد و لذا این آسیب پذیری از طریق اولویت بخشی در خرید مواد اولیه و قطعات مورد نیاز توسط شرکت مدیریت می شود

سایر عوامل موثر بر سودسازی شرکت بسویچ 

  • نوسانات نرخ ارز: تغییر نرخ تسعیر ارز به صورت لحظه ای ممکن است سودآوری شرکت‌ها را تحت الشعاع قرار دهد لذا در همین راستا این شرکت و شرکت زیرمجموعه در این مدت صادرات خود را بالاترین نرخ قانونی ممکن تصویر نموده و سعی کرده است بیشترین درآمد را از این محل داشته باشد
  • سیاست های پولی بانک مرکزی: بانک مرکزی به منظور کاهش تورم در سال های اخیر سیاست های انقباضی را به ویژه در سال گذشته اجرا نموده که خروجی آن مشکل تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی لذا در صورت تداوم این سیاست و رشد نرخ بهره این ریسک برای صنایع موجود میباشد
  • ریسک اعتباری به ریسک ای اشاره دارد که طرف قرارداد در ایفای تعهدات قراردادی خود ناتوان باشد که منجر به زیان مالی برای شرکت شود شرکت سیاستی مبنی بر معامله تنها و طرف های قرارداد معتبر و اخذ وثیقه کافی را اتخاذ کرده است تا ریسک اعتباری ناشی از ناتوانی در ایفای تعهدات توسط مشتریان را کاهش دهد. لذا شرکت تنها با شرکتهای معامله می کند که رتبه اعتباری بالایی داشته باشد.
  • شرکت برای مدیریت ریسک نقدینگی اهداف کوتاه مدت و میان مدت و بلندمدت تامین وجوه و الزامات مدیریت نقدینگی تعیین کرده و ریسک نقدینگی را از طریق نگهداری سپرده کافی و تسهیلات بانکی نظارت مستمر بر جریان‌های نقدی واقعی و مطابقت سررسید دارایی ها و بدی های مالی را مدیریت می‌کند.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال بترانس

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا